Valkeakosken Nuorkauppakamarille uusi Senaattori


SENAATTORI 78889
JANI HINKKA
VALKEAKOSKEN NUORKAUPPAKAMARI

Kokkolan Aluevaalikouksen iltagaalassa 12.09.2020 myönnettiin Senaattorin arvo Valkeakosken Nuorkauppakamarin jäsenelle Jani Hinkalle. Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International – maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon.
Jani kantaa senaattorinumeroa 78889. 
 
Senaattori Jani Hinkka liittyi Valkeakosken Nuorkauppakamariin vuonna 2014. Kuuden vuoden jäsenyytensä aikana Jani on toiminut puheenjohtajana vuonna 2016 sekä neljässä muussa hallitusvirassa. Senaattorin arvon saaneet jäsenet saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamarin ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta. Suomen Senaatin pääasiallinen tehtävä on tukea ja auttaa paikallisia nuorkauppakamareita ja edistää niiden toimintaa. Yhdistys edistää myös jäsenistönsä keskinäistä toimintaa ja ystävyyttä. Senaatti on myös vahva elinkeinoelämän suhdetoimintajärjestö. 

Jani on ollut koko kamariuransa aikana todellinen vastuu kantaja. Jani on edennyt kamariuransa aikana määrätietoisesti, itseään kehittäen ja palvelleen järjestöä suurella sydämellä. Janin aktiivisuus ollut esimerkillistä koko kamariuransa ajan. Kokousosallistumisia uransa aika on kertynyt yli 50 alueellisella-, kansallisena- ja kansainvälisellä tasolla. Jani on ollut nöyrä tekijä, eikä ole koskaan tehnyt numeroa itsestään, eikä korosta itseään. Valkeakosken Nuorkauppakamarin puheenjohtajuuden lisäksi Jani on tehnyt monta muuta kamarimme hallitusvirkaa, jonka lisäksi toiminut alueen koulutuspäällikkönä, alueakatemian vetäjänä ja aluepäällikkönä.   

Jani on erinomainen esimerkki siitä, mistä nuorkauppakamaritoiminnassa on kyse – positiivisesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta oman alueen kehitykseen ja toisaalta oman henkilökohtaisen johtajuusosaamisen kehittämisestä. 

Valkeakosken Nuorkauppakamari onnittelee uutta Senaattoriamme!

Valkeakosken Nuorkauppakamari Kokkolan Vaalikokouksessa