Vuoden Koskilainen 2018 -ehdokas Laura Hell

Kerro hieman itsestäsi

Olen 36-vuotias kahden lapsen äiti ja naimisissa. Olen kauneusalan yrittäjä kauneuskeskus Beauty flamesissa, toiminut alalla 7 vuotta. Suurin harrastukseni on tanssiseuran vetäminen, kolme vuotta sitten perustettu tanssiseura Rocking Flames. Olen myös itsekin kilpaillut tanssin saralla ja olenkin  7 kertainen hallitseva suomen mestari acrobatic rock’n rollissa. Vapaa-ajan ongelmia ei siis ole 😉  Rakastan perhettäni, työtäni ja liikunnan ilon jakamista sekä tanssimista.

 

Motto tai lausahdus joka kuvastaa itseäsi

“Hyvin menee mutta menköön” on toiminut aina.

 

Miltä tuntui kun sinua pyydettiin ehdokkaaksi Vuoden koskilainen- äänestykseen?

Että olen kiitollinen mahdollisuudesta ja kunniasta olla ehdolla, kiitos. Valkeakoski on kuitenkin kotikaupunkini nyt ja aina.

 

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen Valkeakoskesta?

Mitä parhaimmat harrastus mahdollisuudet. Todella paljon seuroja, jotka upealla talkootyöllä toteuttaa seuratyötä ja mahdollistaa monelle nuorelle ja aikuiselle mahdollisuuden harrastaa.

 

Mitä olet tehnyt Valkeakosken hyväksi?

Monenlaisissa tapahtumissa ollut mukana, mm Valkeakosken teatterissa, toiminut vakp:n jumppien vetäjänä, tietenkin yrittäjänä toiminut vuosia, tehnyt kouluille tanssini kautta aktiviteettejä sekä tietenkin liikutan tänä päivänä montaa lasta viikoittain upean harrastuksen merkeissä.

 

Mitä olet mieltä Valkeakoskesta kaupunkina?

Ehdottomasti me tarvittaisiin tänne ME-henkeä, yhteistyöllä saadaan huomattavasti enemmän aikaan. Meillä on monia huippuja tekijöitä ja olisikin hienoa saada jaettua tietotaitoa, jotta moni muukin pärjäisi. Hienointa on nähdä kun joku onnistuu yrityksessään!! Seuratoiminnan kautta ymmärrän tämän tärkeyden vielä paremmin.

Meillä on jo monta hyvää asiaa, mutta valitettavasti monta heikkoa esim. tämän hetken peruskoulu asiat, niihin pitäisi pystyä saamaan pian muutosta. Onneksi löytyy ihmisiä vielä jotka tätä asiaa vie eteenpäin ja tiedän ettei todellakaan ole helppo asia.

 

Millainen on suhteesi Valkeakoskeen?

Minun kotikaupunkini ja pyrin tekemään oman osuuteni tämän kaupungin hyvinvointiin.  Ehdottomasti nuorten hyvinvointi kiinnostaa ja yleisesti kaikkien.

 

Mikä on sinun ja Valkeakosken tulevaisuus?

Saada toimia yrittäjänä vielä pitkään sekä tehdä hulluista unelmista totta ainakin seuratoiminnan puolella.

 

Parhaat markkinamuistot?

Kyllä ne menee lapsuuteen, markkinat oli aina se kesän aloituksen odotetuin asia. Metrilakut, halvat krääsät ja ehdottomasti hienointa oli aina seurata kun myyjä laittoi pussiin jos jonkinlaista keksi- ja karkkipakettia ja piti semmoisen metelin, ettei sitä voinut ohittaa 😀

 

Mitä odotat kesältä ?

Aurinkoa ja lämpöä, sitä me suomalaiset tarvitaan. Ja ennen kaikkea nuoret lomalaiset 🙂 Saada nauttia ihanista kesäilloista, kiireettömyydestä ja yhdessäolosta.

 

Terveiset markkinaväelle ja koskilaisille?

Nautitaan upeista järjestettävistä tapahtumista, nautitaan hetkestä ja ollaan kiitollisia siitä mitä on. Me kaikki ollaan omalla tavallamme upeita, pidetään huolta toisistamme!

Comments are closed.