Vuoden Koskilainen 2019 -ehdokas Marja Virtanen

Hyväntekijä

Kerro hieman itsestäsi

Olen Virtasen Marja, asustellut Valkeakoskella vuodesta 2011. Olen tämmöinen hieman ujo erakko luonne vapaa-ajallani harrastan marjastusta ja sienestystä, siksi olen perustanut Valkeakosken marjapörssi -ryhmän facebookiin, ryhmän kautta aloitin myös toisen harrastukseni hyvän tekijänä.

Motto tai lausahdus joka kuvastaa itseäsi

Pitäkää huolta toisistanne!

Miltä tuntui kun sinua pyydettiin ehdokkaaksi Vuoden koskilainen- äänestykseen?

Kerta kaikkiaan hämmentynyt ja otettu, miten voi olla mahdollistakaan kun olen tällainen tavallinen pulliainen vaan. Ei minua täällä Valkeakoskella kukaan juurikaan tunne, ehkä ne, jotka Facebook ryhmässäni ovat.

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen Valkeakoskesta?

Viihtyisä, olen kuullut että muualta muuttaneiden olisi vaikea tutustua koskilaisiin, minusta se ei pidä paikkaansa, ihmiset ovat mielestäni täällä ystävällisiä.

Mitä olet tehnyt Valkeakosken hyväksi?

Facebook ryhmässä pääosin järjestetään hyväntekeväisyystempauksia, 2013 vuodesta lähtien on joka vuosi järjestetty joulukeräys, tempauksessa kootaan mukavia ”joulukasseja” jotka sisältävät jouluherkkuja, jotain lämmintä kuten villasukat ja perustarvikkeita kuten pesuaineita. Kassit sitten toimitetaan vähävaraisille perheille sekä esimerkiksi kotihoidon vanhuksille. Muita keräyksiäkin on myöskin ollut, on kerätty ruokakasseja, joululahjoja ja sen sellaista, nämä on sitten anonyymisti toimitettu apua tarvitseville.

Se on paras hetki kun tietää että apu on mennyt oikeaan paikkaan ja tosi tarpeeseen. Lahjoittajissa on mukana yksityishenkilöitä sekä yrityksiä. Taustatiiminä minulla on kaksi henkilöä ja haluankin omistaa tämän ehdokkuuden kaikille, jotka ovat olleet mukana tekemässä näitä tempauksia, yksin en tähän olisi pystynyt.

Hyväntekeväisyys huutokauppoja on ollut myös. Porukka leipoi ja myi marjapörssi Facebook ryhmässä leipomuksiaan, jonka jälkeen tuotoilla ostettiin lahjakortteja ruokakauppaan, jotka sitten lahjoitettiin vähävaraisille perheille.

Mitä olet mieltä Valkeakoskesta kaupunkina?

Toimivat palvelut ja vesistöineen aivan upea paikka. Hienoja ulkoilureittejä ja kaunista luontoa. Vesistöt tekevät suurimman vaikutuksen.

Millainen on suhteesi Valkeakoskeen?

Selkeä vastaus. Meinaan jäädä tänne.

Mikä on sinun ja Valkeakosken tulevaisuus?

Tähän vastaisin saman kuin edelliseen kysymykseen.

Parhaat markkinamuistot?

Joka vuosi tule pyörähdettyä mutta yksi muisto, hmm.. Silloin kun työskentelin henkilökohtaisena avustajana ja kun olimme markkinoilla niin tykättiin asiakkaani kanssa kovasti koko tapahtumasta kun musiikki soi ja kaikilla  näytti olevan hyvä mieli.

Mitä odotat kesältä ?

Musareita! Aurinkoahan sitä kaikki odottaa ja vapaa-ajan viettoa.

Terveiset markkinaväelle ja koskilaisille?

Toivottavasti sää suosii ja toivon että kaikki valkeakoskelaiset ovat hyvällä tuulella!

Comments are closed.