Valkeakosken Markkinat 2023

 


Valkeakosken Markkinat 7-8.6.2023
Keskiviikkona 7.6. Klo 9.00 – 19.00
Torstaina 8.6. Klo 9.00 – 17.00

Valkeakosken Nuorkauppakamari ry järjestää 7-8.6.2023  56. Valkeakosken Markkinat. Valkeakosken Nuorkauppakamari ry on ollut mukana tapahtumassa vuodesta 1969, ja sen päävastuullisena järjestäjänä vuodesta 1974. Markkina-alue sijaitsee aivan kaupungin keskustassa: liikekeskus Koskikaran edustalla, Valtakadun eteläpäässä sekä Koiton aukiolla.

Markkinat ovat vakiinnuttaneet paikkansa Valkeakosken epävirallisena kesänavauksena ja keräävät vuosittain noin 160:lle myyntipisteelle lähes sata eri kauppiasta / näytteilleasettajaa.  Kahden päivän aikana on tarjolla myös monipuolista ohjelmaa mm. jo perinteeksi muodostunut yleisön äänestämän Vuoden Koskilaisen palkitseminen.

Markkinat tuovat tuhansia ihmisiä kaupungin keskustaan molempina markkinapäivinä ja mahdollistavat paikallisten yrittäjien asiakaskontaktit. Samalla yrittäjät saavat tuloja ja näkyvyyttä lukuisista markkinavieraista. Monet paikalliset toimijat pääsevät markkinoilla esittelemään toimintaansa.

Valkeakosken Markkinoiden historiaan voit tutustua artikkelissa Valkeakosken Markkinat jo vuodesta 1968

Markkinoiden merkityksestä yhdistyksen toimintaan voit lukea artikkelin Valkeakosken markkinat – kaupungin nuorkauppakamarin kivijalka

Tervetuloa 56. Valkeakosken Markkinoille keskiviikkona ja torstaina 7-8.6.2023.

Markkinoista johtuen pysäköinti Valtakadun eteläpäässä ja torin parkkipaikalla on kielletty. Markkinat tulevat aiheuttamaan liikennejärjestelyjä myös lähikaduilla, seuratkaa tarkasti liikennemerkkejä.

MARKKINOIDEN YHTEISTIEDOT:

Markkinat yhteistiedot

valkeakoski.markkinat@gmail.com