Haluatko kamarimme jäseneksi?

Valkeakosken Nuorkauppakamariin voivat hakeutua kaikki henkilökohtaisesta kehittymisestä, johtajuudesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneet alle 40-vuotiaat henkilöt. Valkeakosken nuorkauppakamarissa korostuu paikallinen toiminta oman kaupunkimme hyväksi sekä hauskanpito hyvässä seurassa. Kamarin jäsenen ei tarvitse olla koskilainen, mutta toiminta on toki mielekkäämpää, jos sinulla on jo valmiiksi yhteyksiä Valkeakoskelle tai haluaisit hankkia niitä.

Kaikilla on omat syynsä olla mukana nuorkauppakamaritoiminnassa. Syitä on useita; halu kehittää bisnesverkostoa, luoda sosiaalista verkostoa, kouluttautua, tehdä jotain yhteiskunnallisesti merkittävää, löytää mahdollisuuksia kansainvälistymiseen tai päästä mukaan hauskoihin juhliin. Moni toiselta paikkakunnalta muuttanut on myös löytänyt nuorkauppakamarista luonnollisen tavan tutustua uusiin ihmisiin.

Nuorkauppakamaritoiminnan perusta on yksittäinen nuorkauppakamari, joita Suomessa on noin 90. Suomen nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueorganisaatioon. Valkeakosken kamari kuuluu alueeseen C . Suomalaisia nuorkauppakamarilaisia on liki 4 000. Maailmassa meitä on yli 200 000.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Jos sinulla on sisäinen palo itsesi kehittämiseen ja verkostoitumiseen muiden samankaltaistesi kanssa, niin laita hakemus sisään! Valkeakosken Nuorkauppakamari koostuu aktiivisista, itsensä kehittämisestä kiinnostuneista yksilöistä ja me haluamme myös laajentaa verkostojamme.

Koejäsenyys

Kamaripolku alkaa aina koejäsenyydellä, mitä voisi kuvata molemminpuolisena koeaikana. Koejäsen saa tuekseen kummin, eli jonkun kamarin varsinaisen jäsenen, opastamaan ja vastaamaan kysymyksiin. Koejäsenyyden aikana henkilöltä odotetaan aktiivista otetta ja halukkuutta antaa oma panoksensa esimerkiksi markkinajärjestelyihin ja muiden projektien toteutukseen. Lisäksi jo koejäsenenä pääset mukaan kaikkeen toimintaan kansainvälisistä kokouksista huippukoulutuksiin.

Koejäsen maksaa Valkeakosken Nuorkauppakamarissa vuosittaisen koejäsenmaksun, mikä on puolet normaalista jäsenmaksusta. Koejäsenyys kestää normaalisti 6-12 kk. Valinnat varsinaisiksi jäseniksi tehdään yhdistyksen virallisissa kokouksissa, joita on kaksi kertaa vuodessa, vuosikokous keväällä ja vaalikokous syksyllä.

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Täytä jäsenhakemus ja tule itse kokemaan, mitä nuorkauppakamaritoiminta todella on!