Uusi Senaattori Valkeakoskelle

Simo Rokka Valkeakosken Nuorkauppakamarista senaattoriksi #80920

Simo on osallistunut kamariurallaan 25 alueelliseen ja kansalliseen kokoukseen, sekä myös maailmankokoukseen. Näiden lisäksi Rokka on tuttu kasvo oman kamarinsa omissa vuosi- ja vaalikokouksissa, sekä muissa tapahtumissa.

Hän on tuonut oman ammatillisen uransa vahvasti mukaan omaan toimintaansa kamarissa. Hänen osaamisestaan on hyötynyt joka ikinen Suomen Nuorkauppakamareiden jäsen. Hän myös kouluttaa osaamistaan ja näin on erityisesti vaikuttanut myös SNKK:n toiminnan jatkuvuuteen myös koronan aikana.

Rokka on Valkeakoskella järjestettävän, paikallisille nuorille suunnatun e-sports pelitapahtuma Gamebreakin perustaja ja idean isä. Gamebreak on vakiinnuttanut paikkansa Valkeakosken Nuorkauppakamarin vuosittaisten projektien joukossa, ja sitä pidetään yhtenä vuoden tärkeimpänä paikallisena projektina.

Rokka tuo omalla esimerkillisellä ja innostuneella asenteellaan aina jotain uutta näkökulmaa niin vanhoihin, kuin uusiinkin projekteihin. Onpa hänet palkittu oman kamarinsa toimesta kolmesti vuoden positiivisimpana jäsenenä, sekä kahdesti vuoden uurastajana.

Tällä hetkellä hän toimii SNKKn Viestintäjohtajana, sekä Code of Conduct -työryhmän vetäjänä.

Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International- maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon.
Simo kantaa senaattorinumeroa 80920!

Valkeakosken Nuorkauppakamari onnittelee uutta Senaattoria!